Badtunna - ett inköp för livsnjutare


skrivet den 28 maj av Pernilla, klockan:11:11

Ett objekt som stigit i popularitet med raketfart på sistone är den såkallade badtunnan. Den skiljer sig ganska markant från en bubbelpool, eller så kallad jacuzzi, eftersom den både är vedelded och inte skapar några bubblor. En badtunna är helt enkelt ett utomhusbadkar som fylls upp med vatten och sedan värms upp genom vedeldning. Materialet kan variera från granträ - till plast, aluminium eller rostfritt stål.

Varför badtunnor har blivit populära objekt i våra hem å senare tid har flera faktorer. För det första bjuder den på värme både under vintertid samt sommartid. I våran egen badtunna går det lika bra att ta ett bad med sitt festsällskap på nyårsafton som det gör på midsommarafton. Det finns ingen säsong som passar badtunnan bäst, eftersom värmen är justerbar. En annan faktor är sällskapsbiten. En badtunna med dina bästa vänner eller familjen, kombinerat med din favoritmusik och en flaska rött ger dig några timmar i paradiset. Sist men inte minst så är den lättstädad och billig i drift. Ved går att köpa överallt, och att städa ur din badtunna - speciellt när den är gjord av artificiella material - är väldigt enkelt. 

Mitt tips till er är, om budgeten passar, att inhandla en badtunna - låt en professionell hantverkare installera den, och bjud över dina bästa vänner på en oförglömlig kväll! Var dock säker på att du verkligen vill ha en badtunna innan du installerar den, eftersom en oanvänd gärna bara blir ett nytt impulsköp för några. Om du vill få valuta för pengarna föreslår jag dig att använda den minst en gång varannan vecka.

PernillaCurrently rated 4.3 by 3 people

  • Currently 4,333333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed